Streekstad Centraal

Sinds anderhalf jaar beschikken Alkmaar, Bergen en Heiloo over een cultuurmakelaar. Karin Geelink is aangesteld om onder meer nieuwe projecten uit de klei te trekken die culturele verbinding creëren.

Paardenparade, de beeldenmanifestatie van kunstpaarden, is een van die projecten in ontwikkeling. Een ander regionaal cultuurproject is de realisatie van een kunst- & cultuurroute door regio Alkmaar, Bergen en Heiloo. In deze 'e-bikeroute' worden verrassende kunst- en cultuurplekken en/of -verhalen op bijzondere wijze getoond. Wie een mooi verhaal of plekje weet kan contact opnemen met Karin (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

De culturele e-bikeroute is een initiatief van Kranenburgh Bergen, TAQA Theater De Vest en Stedelijk Museum Alkmaar. Alkmaar Marketing ondersteunt met marketing en administratie. Recentelijk heeft de route een bijdrage ontvangen vanuit het Toeristisch Promotiebudget Nu.Hier.Noord-Holland van de provincie, i.s.m. Amsterdam Marketing. Het project was een van de 13 winnende projecten uit in totaal 47 inzendingen.

Foto: Peter Blaauboer (directeur De Vest), Karin Geelink en Edouard Pieter Oud (zakelijk directeur Amsterdam Marketing).

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl