Op 4 juli luidt Victorie de zomerstop in met het Zomerkoning Festival. Het seizoensfeest is niet meer weg te denken uit de Alkmaarse uitgaansleven en verkoopt steevast uit. Feestgangers komen binnen door het hoofdingrediënt voor de festivalhap mee te nemen. In de zomer is dat een bakje zomerkoningen, aardbeien dus!

Het programma is zoals altijd bomvol en zeer divers. In aftermovies op de Facebookpagina van Victorie is te zien wat voor prettig gestoord evenement er plaatsvindt, en hoe gretig de bezoekers daarin meegaan.

Bij groente- en fruitboeren staan ’s middags rijen, want het is onderhand een sport om erbij te horen met een herfstraap, winterpeen, lenteui of bakje aardbeien. Normale entree kost €5 vooraf en aan de deur €10. Overigens gaat ongebruikte groente of fruit richting de voedselbank.

In de drie zalen is er vanaf 22:00 uur onder andere Silent Disco van het Hitjescollectief, deephouse van de dj’s van Het Diepe en reggae en drum ’n bass met De Roestkaper. En natuurlijk maakt festivalkok Ema Najetovic een heerlijke versnapering van aardbeien voor het feestende publiek.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl