Zaterdag 20 juni is het jubileum van Zwembad Het Baafje gevierd, dat al 45 jaar lang een trouw middelpunt in de gemeente Heiloo is. Het was een dag bomvol activiteiten en spellen, zoals Bubble-voetbal, de Aqua Bubble en een speurtocht waren zeer in trek. En menig kind veranderde met schmink in een tijger of konijn.

Met een kleurwedstrijd was in een gezinsabonnement voor 2016 te winnen. De 11-jarige Sofie ging met deze hoofprijs naar huis voor al haar 6 familieleden. Naast Sofie, wonnen de 3-jarige Yinte en 9-jarige Jet een zomerse prijs. Cenk ging als winnaar van de speurtocht met de prijs naar huis.

Op deze feestelijke dag konden de “Vrienden van het Baafje”, zeker niet ontbreken, zij hebben er toch mede voor gezorgd dat het bad zijn bestaansrecht houdt.

De 'Vrienden' onthulden de prachtige vogelnestschommel, die op het terrein van het zwembad geplaatst is. Menig kind zal hier veel plezier aan beleven. Om veilig te kunnen spelen heeft wethouder Opdam, namens de gemeente Heiloo, aangeboden dat er een veilige ondergrond onder het speeltoestel geplaatst wordt.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl