Zondag 5 juli trapt Zomer op het Plein de start van de zomervakantie af met Rabo Juniorplein: vrij toegankelijk (straat)theater voor kinderen en hun ouders. Van 14.00 tot 17.00 uur zijn er optredens voor kinderen van 2 tot 12 jaar.

Unieke Zaken, Compagnie DaaD, Ageeth de Haan, Theater Froe Froe en IJsco Figaro, allemaal zijn ze van de partij bij Rabo Juniorplein op het Canadaplein. Deze speciale kinderdag, georganiseerd door TAQA Theater De Vest met financiering van Rabobank Alkmaar e.o., biedt allerlei leuke voorstellingen en activiteiten voor kinderen.

Compagnie DaaD brengt theater over drie zussen en het erfgoed van hun overleden oma. Ze spelen erom en het publiek speelt mee. Het Belgische Theater Froe Froe speelt de vlammende voorstelling 'Kammelot'. IJsco Figaro zingt vrolijke operamelodietjes, tot iets vreselijk misgaat met zijn ijs. Maar de kinderen helpen en krijgen daarvoor een ijsje.

Rabo Juniorplein bezoekt eind juni Het Kompas, De Fontein, De Vaart en de Michaelschool met het Buzz-theater van Unieke Zaken. Zij wonnen een fotowedstrijd. Unieke Zaken spelen ook twee keer op 5 juli. Meer op Zomerophetplein.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl