Samen met je vader of moeder naar de exclusieve preview van de Disney Pixar film ‘Binnenstebuiten’ in de bioscoop op het Nederlandse Hoofdkantoor van Disney te Hoofddorp. Dat is een kinderwens die Specsavers op woensdagmiddag 19 augustus in vervulling laat gaan voor de 15 winnaars van de Disney Kleurwedstrijd.

Kinderen tussen 5 en 10 jaar uit Alkmaar en omstreken mogen meedoen. De Disney kleurplaat is bij de Specsavers-winkel aan de Laat 153 of via Specsavers.nl/kleurplaat verkrijgbaar. Inleveren moet vóór zaterdag 18 juli bij de winkel.

Specsavers Alkmaar organiseert de kleurwedstrijd naar aanleiding van haar nieuwe collectie Disney-monturen. Voor de allerkleinsten zijn er Winnie de Poeh brilletjes, voor jongens stoere Cars, Toy Story en Star Wars monturen en voor de meisjes Disney Princess brillen van Rapunzel en Sneeuwwitje. Alle Disney-monturen kosten €139.

Elke Specsavers-winkel kiest de mooiste tekeningen uit en stuurt deze naar de landelijke jury. Zij kiezen 15 winnaars. Deze kinderen van 27 t/m 31 juli persoonlijk bericht of ze naar Binnenstebuiten gaan. De nieuwe Disney-film gaat overigens 15 juli in première.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl