De politie is op zoek naar een automobilist die zaterdagavond na een aanrijding op de Schoenmakerstraat is doorgereden. De aanrijding vond omstreeks 19:30 uur. Ter hoogte van een wegversmalling reden twee auto's elkaar tegemoet.

Omdat de bestuurders elkaar geen voorrang wilden verlenen zette een van de twee, een 26-jarige man uit Alkmaar, zijn auto aan de kant en stapte uit. De tweede bestuurder gaf vervolgens gas en reed de Alkmaarder aan. De onbekend gebleven automobilist reed door in de richting van de Bakkerstraat/Laan van Brussel.

Het slachtoffer liep meerdere botbreuken op en moest in het ziekenhuis worden behandeld. De automobilist die na de aanrijding is doorgereden is een blanke man met korte blonde stekels van ongeveer 30 jaar en 1 meter 90 lang, gekleed in een blauw shirt. Hij reed in een blauwe Citroen met gele koplampen. Door de klap is de voorruit beschadigd.

Mensen die de auto hebben gezien of de bestuurder (her)kennen wordt verzocht dit te melden aan de politie via 0900-8844. De bestuurder van de blauwe Citroën wordt eveneens verzocht zich te melden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl