De 1700 sporters en aanhang van de International Children’s Games zullen zaterdag 27 juni dineren aan de Langste Kaestafel ooit. De 400 meter lange tafel slingert door de Langestraat en de Koorstraat. Om 19:00 uur is het de beurt aan bedrijven, organisaties en particulieren.

De ICG'ers krijgen om 17.30 uur een gezonde maaltijd, bestaande uit een Beemster kaasspies met groenten, een broodje kaas, aardappelen, salade, kip en vers fruit. Ze maken kennis met de kaasdragers en de kaasmeisjes. Er zijn ook Beemster koeien en rondzwervende figuranten uit Kaeskoppenstad. Uiteraard is er muziek en krijgen de gasten het bekende ‘kaasdragershoedje’.

Inmiddels hebben diverse bedrijven al een hele tafel (16 personen) of halve gereserveerd. Maar ook kan men gewoon als particulier aanschuiven, voor slechts €19,95. Snel inschrijven is belangrijk, want de helft van deze tweede ronde is al besproken. Reserveren kan via Kaestafel.nl.

Het idee om tijdens Kaeskoppenstad een opzienbarend record te vestigen was er al enkele jaren, en nu met de extra festiviteiten is het dan eindelijk zo ver. De Langste Kaestafel is een initiatief van de Stichting Top Events regio Alkmaar (STERA) en Beemster Kaas. 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl