Nog een kleine maand en dan barsten de International Children’s Games 2015 in Alkmaar los. Donderdag 25 juni om 20.00 uur vindt de officiële kick-off plaats tijdens de spectaculaire openingsceremonie in het Sportpaleis.

De ceremonie staat uiteraard in het teken van de jonge sporters en de presentatie en optredens worden dan ook gedaan door jonge mensen. Het wordt een groot feest waarvan 4700 bezoekers zullen genieten. Zo’n 2000 Alkmaarders kunnen gratis getuige zijn van de opening, met natuurlijk de kleurrijke parade van de jeugd uit 90 steden van 35 landen.

De sluitingsceremonie is ook weer in het Sportpaleis en wel op zondagavond 28 juni 20.00 uur. Met terugblikken door de organisatie, het doven van het Games vuur en een prachtig eindfeest.

Gratis toegangskaarten zijn tot uiterlijk 15 juni te bestellen bij Els Schipper van Stichting Top Events regio Alkmaar op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld als onderwerp 'kaarten opening en sluiting ICG’. Daarna volgt bericht met meer informatie. Op = op! Meer informatie op ICG-Alkmaar2015.com.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl