Vandaag is het de Nationale Check-je-huid-dag en ook in Alkmaar wordt daar aandacht aan besteed. Centrum Oosterwal heeft samen met het MCA  en Gemini Ziekenhuis op deze dag de deuren opengezet voor bezoekers die willen weten of er iets met hun huid aan de hand is.  Er waren rond de 300 bezoekers die hun huid lieten controleren.

Verrassend genoeg waren het niet alleen oudere mensen of van middelbare leeftijd die op deze open dag afkwamen; onder de bezoekers waren ook veel jongeren. Zo ook Gerda de Groot die zich samen met haar beide dochters liet controleren. Bij geen van hen was er iets gevonden, waarna er een Visia Gelaatsbeoordelingsrapport opgemaakt kon worden.

Dit rapport laat zien hoe de huid er op verschillende factoren uitziet. Al met al was het een drukbezochte open dag bij Centrum Oosterwal, ook gezien het feit dat bezoekers zich er van tevoren voor moesten inschrijven en die inschrijving zeer snel vol was, wat aangeeft dat het probleem met de huid toch wel leeft in Nederland. (foto: DNP.NU)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl