De SeniorenPartij Alkmaar heeft schriftelijke vragen gesteld aan het college van Alkmaar over het bouwplan Victory Veste. Er zou al een tijd niet gecommuniceerd zijn met de direct belanghebbenden en de indieners van veertig zienswijzen. Deze belanghebbenden en indieners vrezen voor meer parkeerdruk zodra het project klaar is.

Het project aan de Arcadialaan is ontwikkeld met 80 parkeerplaatsen voor uitsluitend het Hotel Golden Tulip. De rest van de beschikbare parkeerplaatsen zou gereserveerd zijn voor de twee kantoortorens naast het perceel.

De belanghebbenden en indieners denken dat zodra het project klaar is er veel meer mensen in de buurt gaan parkeren waardoor bijvoorbeeld restaurants zonder parkeerplaatsen komen te zitten en het heel druk wordt tijdens voetbalwedstrijden van AZ.

Bovendien bestaan er bestaan grote twijfels over de financiële haalbaarheid van het project, want eerder bleek het plan financieel al niet haalbaar. SPA wil onder andere van het college weten in welk stadium het project nu verkeert en wanneer de direct belanghebbenden en de indieners van de zienswijzen een schriftelijke reactie krijgen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl