Het vorig jaar door brand getroffen Tenniscentrum De Groene Voet Daalmeer opent nog voor het winterseizoen weerhaar deuren. Stichting De Groene Voet kreeg met vereende krachten de contracten voor herbouw rond. Binnenkort start de herbouw van de tennishal. Daarna volgt de kantine.

Reno Projecten B.V. zorgt voor duurzame herbouw. Zo krijgt het dak honderd zonnepanelen (goed voor 25.000 kW per jaar) en ook zonnecollectoren voor warm water en vloerverwarming. LED-verlichting in de kantine levert 15.000 kW besparing op.

Gerard Pol, voorzitter van de stichting: "Na zo’n brand sta je met tranen in de ogen. Maar we hebben ons niet uit het veld laten slaan. Ik ben dan ook ontzettend trots dat we dit als stichting voor elkaar hebben gekregen. Tevens is de volledige financiering van de herbouw door Stichting De Groene Voet op eigen kracht gerealiseerd."

De nieuwe kantine krijgt een gebogen gevel voor een optimaal uitzicht over de tennisbanen en zal dan met de nieuwe sporthal weer onderdeel zijn van het brede aanbod van recreatieve en sportieve activiteiten in Alkmaar Noord. (foto: de oude tennishal)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl