Connexxion gaat actief aan de slag om het openbaar vervoer schoner te krijgen. CEO Bart Schmeink en Helene van Zutphen, directeur Stichting Nederland Schoon, hebben daartoe een overeenkomst gesloten. Connexxion is het eerste openbaar vervoerbedrijf dat zich Supporter van Schoon mag noemen.

Connexxion gaat met Nederland Schoon zorgen voor schonere voertuigen en busplaatsen, met extra schoonmaakteams, door reizigers te stimuleren afval netjes weg te gooien en daarvoor meer afvalbakken op te hangen. Dat moet in overeenstemming van gemeenten of de provincie.

CEO Bart Schmeink: “We hebben allerlei pilots gedraaid om te leren wat de beste methode is om als Connexxion, samen met de reiziger, ons materiaal en wachtplekken schoon te houden. Het is tijd om de volgende stap te maken en effectief toe te werken naar concrete oplossingen en invullingen.”

Helene van Zutphen, verwelkomt de bijdrage van Connexxion: “We zijn verheugd dat Connexxion ‘Supporter van Schoon’ is geworden en zich actief gaat inzetten voor een schoon openbaar vervoer. Ze laten hiermee hun lokale en regionale betrokkenheid zien.”

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl