DeBroekriem gaat 20 mei van start in de regio Noord-Holland Noord dankzij een samenwerking met het Regionale Platform Arbeidsmarktbeleid (RPA-NHN). De stichting helpt werkzoekenden onder andere met inspirerende workshops, waar men ook meteen kan netwerken. De kick-off is om 15:00 uur in het auditorium van Rabobank Alkmaar.

Tijdens de kick-off geeft loopbaancoach Ernst Willem Lans de workshop “Mind Your Job”. In deze bondige workshop leren de deelnemers over hun waarden en overtuigingen, om zichzelf beter te profileren. Ook zal Elly Konijn, wethouder en voorzitter van het RPA-NHN, kort spreken.

“Werkzoekend zijn kan er behoorlijk inhakken”, weet Pieter Vermeer, oprichter van de DeBroekriem, uit ervaring. “Iedereen om je heen is op school of aan het werk en jij zit in je uppie thuis achter de computer.” Vermeer studeerde aan de TU Delft en kwam als architect werkloos thuis te zitten. Samen met twee bevriende lotgenoten startte hij de stichting die inmiddels in heel Nederland actief is.

Wie zich wil laten inspireren en begeleiden om nieuwe kansen beter aan te grijpen, kan zich via DeBroekriem.nl  aanmelden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl