De Volkskrant heeft een enquête gehouden onder ruim zestig acteurs, cabaretiers en musici om te onderzoeken wat artiesten vinden van de theaters in Nederland.

De Volkskrant voerde het onderzoek uit in samenwerking met Theateradvies, een bureau dat adviseert bij bouw en inrichting van podia. Zowel gezelschappen als vrije producenten werden ondervraagd. Alle benaderde artiesten treden op door heel Nederland en hebben de nodige schouwburgen van binnen gezien.

Over TAQA Theater De Vest schreven de geïnterviewden: 'Voor en achter het toneel intieme allure. Gedekte tafels voor artiesten.' Zeer trots zijn de medewerkers van De Vest op de uitkomsten van het onderzoek.

Theaterdirecteur Peter Blaauboer zegt erover  dat een persoonlijke ontvangst van artiesten en gasten al jaren een aandachtspunt is binnen het beleid van De Vest. Dankzij de inzet van alle medewerkers en continue aandacht voor het goed onderhouden van het gebouw is het theater een fijne verblijfsruimte. Het gehele artikel over het onderzoek van de Volkskrant staat op de homepagina van TAQA Theater De Vest.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl