Vrijdagavond rond 21:50 uur hoorden omwonenden van de Van Vosbergenlaan een enorme klap aan de achterkant van hun woningen. Toen ze poolshoogte gingen nemen bleek dat één van de garagegevels ernstig beschadigd was. Op camerabeelden uit de omgeving is te zien dat een dat een zwart of donkerkleurig klein model personenauto achteruit de bewuste gevel inrijdt en vervolgens weg rijdt. Het gaat om een hatchback.

De schade aan de garage bleek zo ernstig, dat de gevel direct gestut moest worden in verband met instortingsgevaar. De politie heeft digitaal en fysiek buurtonderzoek gedaan. Van de betrokken donkerkleurige of zwarte personenauto is bekend dat deze enorme schade heeft aan de achterzijde. Dat is op de camerabeelden te zien.

De bestuurder van de auto wordt verzocht om zich te melden bij de politie in Heerhugowaard. Ook mensen, die iets weten over de zwarte/donkerkleurige hatchback  die sinds vrijdagavond flinke schade heeft aan de achterkant, wordt vriendelijk verzocht dit door te geven aan de politie in Heerhugowaard.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl