Woensdag wordt in Cool het slotdebat gehouden in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van Dijk en Waard op 22, 23 en 24 november. Onder leiding van Rogier Elshout van het Nederlands Debat Instituut gaan lijsttrekkers van de Dijk en Waardse partijen in gesprek over een reeks van onderwerpen. Het debat wordt live uitgezonden en kijkers kunnen actief meedoen via de online stemhulp Mentimeter.

Vrijdag 12 november werd het eerste verkiezingsdebat gehouden door Heerhugowaard/Langedijk Centraal en NH Nieuws. Voor een aantal lijsttrekkers was het hun vuurdoop. De deelnemers kregen stellingen en een rood en groen kaartje om hun mening hierover te geven, waarna een aantal van hen gevraagd werd om toelichting.

"Inloop" is vanaf 19:00 uur en het verkiezingsdebat begint om 19:30 uur. Het debat is live te volgen via het YouTube-kanaal van streekstadcentraal.nl. Meer info ook op heerhugowaard.nl gemeentelangedijk.nl. Oorspronkelijk zou er publiek bij het debat aanwezig zijn, maar hier wordt gezien de recente corona-ontwikkelingen van afgezien.

Voor wie nog wat meer ondergrond wil hebben gemeenten Heerhugowaard en Langedijk een verkiezingsmagazine uitgebracht.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl