Ben je aan het twijfelen of je een kinderauto wilt aanschaffen voor je kind? Er zijn zo enorm veel opties! En überhaupt zoveel opties qua cadeaus… Je kan het zo gek niet bedenken of het is op de markt te verkrijgen. Aan de ene kant heel leuk, want zo heb je meer keuze, maar aan de andere kant juist lastiger.. Want hoe maak je een goede keuze? Een kinderauto aanschaffen heeft voor- en nadelen. Wij zetten het op een rijtje.

Bijzondere leeftijd, bijzonder cadeau
Als je kind een mooie leeftijd bereikt, dan is het natuurlijk tijd om een mooi cadeau te geven! Soms is het extra leuk om je kind in het zonnetje te zetten en een leuke manier om dit te doen is met een kinderauto.

Geen beeldscherm
Een groot voordeel is dat je in elk geval geen beeldscherm aanschaft voor je kind.. Je ziet steeds vaker dat kids een laptop of iPad krijgen en dat is zo zonde! Je kind zal minder buiten zijn en vooral naar het beeldscherm willen staren. Zorg dat ie dit niet doet. Lekker buiten spelen met de auto dus!

Stoer (en schattig)
Een kinderauto staat heel stoer. Het is niet alleen stoer, maar tegelijkertijd ook schattig.. Hoe leuk om je kleintje in een auto te zien? Je kind kan lekker in de auto tijdens wandelingen bijvoorbeeld. Een leuke manier om vervoer te regelen. En het is even heel anders dan de buggy die je zelf moet duwen!

Voor meer kids?
Een ander voordeel is dat je ook kinderauto’s voor twee kids hebt. Meestal kan één kind erin, maar soms dus ook meer. Dat is ideaal als je een tweeling hebt bijvoorbeeld. Of als je ene kind nog klein genoeg is om ernaast te zitten. Hoe gezellig om ze samen in de auto te laten rijden! Vriendjes of vriendinnetjes kunnen natuurlijk ook met een ritje mee.

Nadelen van kinderauto’s
Ook zijn er een paar nadelen verbonden aan kinderauto’s.. Helaas.. Zo kan het vrij duur zijn. Een kinderauto is dan wel een stuk kleiner dan een echte auto, het kan zomaar een paar honderd euro kosten. Ook zie je vaak dat het een stuk duurder wordt zodra je merkauto’s wilt kopen. Een Mercedes of BMW is al snel een stuk duurder.

Een ander nadeel is dat je kind doorgroeit en er dus vrij snel uit zal groeien. Je hebt er dus maximaal twee jaar plezier van! Misschien zelfs minder… Wel is het dan weer handig als je sowieso nog een jonger kind hebt, zo kan de auto gewoon nog gebruikt worden door de volgende.

Neem eens een kijkje bij carkiddo voor de nieuwste modellen, SUV’s of een ander type auto. Het aanbod is zeer groot en je wordt goed geïnformeerd over de verschillen tussen de auto’s. Tegenwoordig heb je stevige motoren die ook makkelijk werken op een grasveld bijvoorbeeld. Zo heeft de auto veel meer mogelijkheden, in plaats van dat ie alleen op asfalt kan rijden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl