Ga je binnenkort met een project beginnen waarbij tegels gezet moeten worden? Vaak worden tegels gezet in de badkamer, keuken en soms woonkamer (rondom de open haar bijvoorbeeld). Welk project je ook gaat doen, misschien ben je aan het twijfelen om het zelf allemaal te doen! Handig is sowieso om een tegelzetter te huren als het een groot project is. Maar een klein project zou je misschien wel zelf kunnen doen? Wij zetten de voors en tegens op een rijtje.

Zelf weinig moeite doen
Een enorm groot voordeel van het inhuren van een tegelzetter is natuurlijk dat je zelf weinig hoeft te doen! Je hoeft alleen de tegelsoort en de hoeveelheid tegens door te geven, de tegelzetter doet de rest voor je. Je hoeft misschien alleen even mee te kijken of je het eens bent met de plaatsing, maar in principe kan een tegelzetter dit heel goed doen! Kun jij je tijd weer aan andere taken besteden! Dat is helemaal handig als je bezig bent met een groot project.

Minder verantwoordelijk
De tegelzetter is verantwoordelijk voor het zetten van de tegels. Dus mocht iets niet helemaal goed zitten, dan moet de tegelzetter dit zelf oplossen! Dit hoef je dus verder niet zelf te doen gelukkig. Maar je kunt ervanuit gaan dat de tegelzetter geen fouten maakt en dat de tegels er professioneel op gedaan worden.

De kosten kunnen oplopen
Een nadeel van een tegelzetter, en eigenlijk van elke persoon die je inhuurt bij de bouw, is het wat duurder dan dat je het zelf zou doen. Je moet natuurlijk voor de manuren betalen, dat is hoe het hoort. Als je het zelf allemaal doet, dan heb je die kosten niet! Wel ben je dus je eigen tijd kwijt, wat ook geld kan kosten omdat je je niet kunt bezighouden met andere taken.

Iemand in huis
Er is iemand in huis die bezig is met een klus. Als het voor een grote badkamer is, dan kan het zomaar zijn dat de tegelzetter een week in je huis zit om alles te zetten. Dat kan best wat energie kosten. Natuurlijk is diegene in de badkamer bezig, maar toch.

Zoals je ziet zijn er voors en tegens om een tegelzetter in te huren. Het ligt er ook een beetje aan wat je zelf belangrijk vindt! En als je een goede tegelzetter bent, dan is de keuze snel gemaakt natuurlijk. Maar ben je dit niet echt, dan loop je het risico dat je dagenlang bezig bent met betegelen wat allang af had kunnen zijn. Je bent minder geld kwijt, maar wel veel tijd. En die tijd kost misschien ook wel geld! Want je kunt je niet bezighouden met andere zaken. Weeg dus goed de voors en tegens af, zo maak je de juiste keuze! En als je een keuken of badkamer bestelt, is de kans groot dat het zetten in de prijs inbegrepen zit. Dan hoef je er verder niet over na te denken gelukkig!

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl