Afgelopen weekend was Apollo 1 op bezoek bij Achilles in Den Haag. De thuisploeg staat tweede in de 1e Klasse Poule D en het Heerhugowaardse team zevende, dus wachtte een zware uitdaging. Apollo werd in de beginfase overrompeld, maar hield daarna goed stand. De schade was echter al geleden. De uitslag werd 25-16.

Achilles startte de wedstrijd messcherp en wist al snel uit te lopen naar een grote voorsprong van 9-1. Apollo kon daarna een vuist maken en kwam terug tot 11-4. Voor de rust was het gat met nog een puntje teruggebracht, maar het verschil leek onoverbrugbaar. Na pauze liep het zwart-witte Haagse team weer langzaam uit naar 18-10, maar daarna kreeg Achilles de wedstrijd in balans en werd er om en om gescoord. De eindstand kwam op 25-16.

Apollo blijft met twee winst uit zes wedstrijden op de zevende en voorlaatste plaats in de 1e Klasse Poule D. De middenmoot blijft echter nog wel binnen bereik. De volgende wedstrijd is zaterdag op De Vork tegen ZKV uit Zaandam. (foto: Sportsnap.nl)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl