Volgende week vrijdag organiseert Architectuur Informatiecentrum Alkmaar een architectuurroute tijdens de Kunst10daagse van Bergen. De fietstocht voert langs 24 interessante panden in Bergen aan Zee. De tocht wordt begeleid door betrokken architecten. Startplaats van de excursie is Fisher’s Restaurant aan het Van der Wijckplein 18 in Bergen aan Zee. De inleiding wordt verzorgd door architect Maarten Min.

Daarna start de fietstocht in groepen van twintig. Tijdens de fietstocht zullen enkele bijzondere staaltjes van architectuur door de aanwezige architecten nader worden belicht. De fietstocht gaat voornamelijk langs woonhuizen, slechts op een enkele plek kan binnen worden gekeken. De excursie eindigt weer bij Fisher’s.

Er kunnen maximaal 60 personen mee, verdeeld over drie groepen die starten om 13:30, 14:00 en 14:30 uur. Elke groep wordt begeleid door twee professionele gidsen. De hele tocht inclusief inleiding duurt ongeveer 2,5 uur.

Deelname kost 12,50 euro. Aanmelden kan tot 27 oktober.door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van ‘Fietstocht Bergen aan Zee’ met naam en adres. De eerste zestig aanmelders ontvangen een factuur en informatie over de groepsindeling en het starttijdstip.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl