Nieuwbouw fase 1 op het terrein van het Noordwest ziekenhuis in Alkmaar is van start gegaan. K_Dekker bouw & infra b.v. kwam als beste uit het aanbestedingsproces naar voren voor de aanleg van de bouwkuip, met daarin de parkeergarage en de fundering voor het gebouw. Het bedrijf verzorgde al de inrichting van het bouwterrein.

Jurgen Sernee, raadslid van het Noordwest-bestuur: “De inschrijving van K_Dekker onderscheidt zich door de goede prijs-kwaliteitverhouding en de aandacht die uitgaat naar de omgeving. De binding die deze aannemer heeft met onze regio geeft deze start van de nieuwbouw extra glans."

In de nieuwbouw fase 1 bevindt zich, naast de parkeergarage, de ‘acute as’ met de operatiekamers en verpleegafdelingen voor complexe zorg, het spoedplein met onder andere de spoedeisende hulp en de intensive care. De aanbesteding van het pand bovenop de kuip loopt inmiddels.

Noordwest zal belanghebbenden nog informeren over de planning van de bouw. Deze is overigens te volgen via de Noordwest Bouwt App. Meer info via noordwestbouwt.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl