Snackbar Bello in Bergen wil binnenkort weer de deuren openen op het Plein in Bergen. Het populaire snelbuffet komt voorlopig op de oude plek, waar het etablissement afgelopen juli volledig verloren ging aan brand. Daarna moet er volwaardige snackbar verrijzen op een andere maar definitieve plek ergens aan het Plein.

Op de oude plek is weer activiteit zichtbaar. Er zijn twee noodunits geplaatst. Een is bestemd voor de verkoop, in de ander wordt de voorraad opgeborgen. Aanvankelijk was de bedoeling dat de snackbar aanstaande woensdag de deuren weer zou openen, maar toen was er nog buiten de nutsbedrijven gerekend. Nu is het eerst wachten op aansluiting op water en elektra. Zodra dat is geregeld, openen eigenaren Michiel en Mascha Admiraal weer de deuren.

Heropening van het Surinaamse eethuisje No Span, dat in juli ook aan de vlammen ten prooi viel, heeft veel meer voeten in de aarde. Omdat die eettent met een grotere keuken werkt, is het lastiger om met tijdelijke noodunits te werken, vertelt uitbater Sander Hewitt tegen het NHD. Hij heeft nog geen andere locatie kunnen vinden om zijn zaak voort te zetten, daarom zet hij in op terugkeer op de oude plek. Volgens hem hangt alles af van de gemeente en de eigenaar van het pand.SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl