00:00
55
00:00
De maatschappij van de toekomst vraagt om ander onderwijs dan hoe we in het verleden op school leerden. Maar het gaat ook om andere uitdagingen. Thema’s zoals milieu, globalisering en samenwerken zijn bepalend voor hoe de toekomst van onze wereld eruitziet. In deze podcastserie vragen Laura metsch en Igor Verettas de gasten wat zij hiervan vinden.

In deze seizoensopener is Mena Leila Kilani te gast. Mena werkt als projectmanager bij SDG Nederland en heeft de Innovatieraad Alkmaar opgericht. Haar doel is om zoveel mogelijk mensen te informeren, inspireren en activeren om met de Sustainable Development Goals aan de slag te gaan. Deze 17 VN Werelddoelen gaan over grote thema's als kilmaatactie en ongelijkheid bestrijden, maar je komt ze in het dagelijks leven tijdens tijden het winkelen, boodschap lopen doen of naar school gaan.

Dit is Onderwijs is iedere donderdag om zes uur te horen op Streekstad Centraal en natuurlijk te vinden op streekstadcentraal.nl, en is een samenwerking tussen Streekstad Centraal en SAKS.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl