Elise Zandstra is deze week begonnen als interim algemeen directeur van werkorganisatie De BUCH, waar alle ambtenaren werken van de gemeente Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo. Ze wordt secretaris van het BUCH-bestuur en moet de organisatie verder verbeteren.

Het BUCH-bestuur heeft gekozen voor een tijdelijke invulling. Dit betekent dat Elise Zandstra wordt ingehuurd voor een half jaar, of langer als dat nodig is. Het BUCH-bestuur besluit op een later moment over de definitieve invulling van de toppositie.

Zandstra was de afgelopen 3,5 jaar algemeen directeur van Servicepunt 71, een samenwerkingsverband tussen de gemeenten Leiden, Zoeterwoude, Oegstgeest en Leiderdorp. Daarvoor was ze twee jaar eindverantwoordelijk manager bij GRSA2, een gemeenschappelijke regeling van de gemeenten Cranendonck, Heeze en Valkenswaard.

Elise Zandstra volgt Dick van Huizen op die na een jaar de werkorganisatie BUCH al verliet. Hij verkoos het om gemeentesecretaris van Nijkerk te worden boven het directeurschap bij de BUCH.


SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl