Vrijdag 10 september start de kaartverkoop voor het seizoen 2021-2022 van Podium onder de Toren in Grootschermer. De eerste voorstelling in de dorpskerk is zaterdag 2 oktober en wordt verzorgd door het trio Ernst Reijseger, Harmen Fraanje & Mola Sylla. Natalie Baartman sluit het seizoen af op 23 april.

"We zijn blij dat we weer van start kunnen", vertelt voorzitter Bob Leek. "De afgelopen anderhalf jaar hebben we alle voorstellingen moeten afgelasten. Dat was heel teleurstellend voor bezoekers en bestuur. Zo’n seizoen hopen we nooit meer mee te maken". De programmacommissie is erin geslaagd om vrijwel alle artiesten opnieuw te contracteren, waaronder Katell, The Legends, Sjors van der Panne en Tommie Christiaan en Hans Dorrestijn.

"Het bestuur heeft besloten om de eerste vier voorstelling ongeveer 20 procent minder bezoekers toe te laten", vervolgt Leek. "Als de voorstelling is uitverkocht kan men zich op de wachtlijst laten plaatsen". Verder wordt van bezoekers gevraagd om volledige vaccinatie te tonen met de mobiele CoronaCheck-app of het Gele Boekje, of bewijs van een coronatest die niet ouder is dan 24 uur. Ook is het verzoek om bij binnenkomst de handen goed te desinfecteren. Wie zich niet lekker voelt wordt vriendelijk doch dringend verzocht om niet te komen.

Ernst Reijseger (cello), Harmen Fraanje (piano), en Mola Sylla (zang, percussie) komen naar Grootschermer met hun programma 'We were there'. De media gaf hierover lyrische als  "Perfect amalgaam van jazz, Afrikaanse zang en klassieke muziek” en het trio “dat een eigen taal creëert”. Wanneer het drietal optreedt bereiken ze een flow waarin het hier en nu verdwijnen. Met hun even speelse als spirituele improvisaties transformeert ieder concert tot een gebeurtenis die het publiek overdondert. Daarnaast deelt het trio zijn grenzeloze creativiteit met dansers, dichters, schilders en filmmakers. Zo componeerden ze de muziek voor diverse films van Werner Herzog.

Meer informatie over kaartverkoop en de optredens op www.podiumonderdetoren.nl.

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl