Vrijdag 3 september organiseert JCI Heerhugowaard weer de Rabobank Heerhugowaard Cityrun by Night. Het hardloopevenement is vernieuwd en volgens de organisatie nog vetter, spannender en uitdagender dan ooit. Vooral de Blosse Kidsruns zijn leuker gemaakt. Vanzelfsprekend gaan de opbrengsten weer naar het goede doel.

Dit jaar zijn er weer prijzen voor individuele lopers en voor zakelijke teams, zowel op de 5,5 als de 10 kilometer. De Kidsrun voor kinderen van 5 tot en met 7 jaar is 600 meter en voor kinderen tot en met 11 jaar 1.000 meter. Nieuw is dat de looptijden voor de kids worden bijgehouden en ook het parcours is aangepast. Ook komt er een speciale hhwcityrunapp en kunnen kinderen zich nu ook in teamverband (t/m 25 lopers) inschrijven. De naam van het team komt te staan op de startnummers.

De goede doelen zijn Stichting Leerpret en Stichting Kop-Zorg. Logeerpret zet zich in om kinderen, die dat thuis onvoldoende ervaren, een veilige en geborgen plek te geven. Dit doen zij door middel van dagbesteding, logeeropvang en wonen. Kop-Zorg biedt begeleiding aan mensen met autisme, met name proberen ze een gezonde en actieve leefstijl te stimuleren.

Meer informatie op heerhugowaardcityrun.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl