De politie is op zoek naar de twee oudere inbrekers die woensdagmiddag toesloegen bij een huis aan de Noordervaart in Stompetoren. Rond 14:00 uur zag de bewoner op beveiligingsbeelden dat er twee mannen op zijn erf waren. Toen hij ze benaderde gingen ze er vandoor in een blauwe auto. Ze reden richting het centrum, voor zover bekend zonder buit. Daarna vond de bewoner braaksporen in zijn woning.

Mede dankzij de camerabeelden zijn er gedetailleerde signalementen. Verdachte 1 is een gespierde man van ongeveer 2 meter lang. Hij is getint en lijkt rond 70 jaar oud. Het zwarte haar van de man is opgeschoren en bovenop lang en naar achteren gekamd. Verder heeft hij acne in het gezicht en tatoeages op beide handen en kuiten. Hij droeg een zwart trainingspak met gele strepen op de schouders en zwarte schoenen.

Verdachte 2 is licht getint en rond 1,70 meter lang, met normaal postuur. Hij lijkt ook rond 70 jaar oud. Hij heeft grijs gemillimeterd haar met inhammen. Hij droeg het zelfde soort trainingspak. De blauwe auto heeft het kenteken 19-BX-??.

De politie is op zoek naar meer informatie over de inbraak of de inbrekers en is bereikbaar via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl