Publiek is woensdagmiddag hartelijk welkom tijdens een twee uur durende popup-expositie van kunstwerken met het thema muziek. De kunst is gemaakt door bewoners en cliënten van locatie Waardergolf en locatie De Draai van Esdegé-Reigersdaal in Heerhugowaard. De creatievelingen zijn maanden bezig geweest om het popfestival Mixtream aan te kleden met hun artistieke uitingen. Dat festival is uiteindelijk afgelast, omdat het binnen de corona-beperkingen niet viel te organiseren. De officiële opening vindt om 13:30 uur plaats, onder meer door wethouder John Does.

De expositie wordt woensdagmiddag opgeluisterd met live muziek van o.a. Hobbol Backawall en zangeres Janina. Voor het Mixtream Festival hadden de cliënten van de twee locaties allerlei verschillende kunstobjecten gemaakt. Daarmee zou het terrein worden aangekleed. Paradepaardjes van de expositie zijn onder meer twee plateaus met tegels waarop David Bowie en Madonna te zien zijn. Ook zijn er fraaie lampen gemaakt van lp’s.

De afgelasting van het Mixtream Festival in Heerhugowaard was een grote teleurstelling voor de cliënten van Esdégé Reigersdaal. Maanden hadden ze gewerkt aan de kunst voor het festivalterrein. Daarmee viel 3000 man publiek weg dat van de kunst had kunnen genieten.

De expositie kan gratis worden bezocht buiten bij de Waardergolf, Beukenlaan 1b in Heerhugowaard van 13.30 tot 15.30 uur. De expositie is buiten, recht achter het zwembad bij de Waardergolf.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl