Deze zomer presenteert Cool in Heerhugowaard een nieuw cultureel concept: Summer'sCool. In de week van maandag 16 augustus is er elke doordeweekse dag een laagdrempelige, muzikale workshop voor jongeren van 14 tot en met 18 jaar. De thema's zijn rap, a capella, Einaudi, Latin en een jamsessie.

De workshop rap op de maandag staat onder leiding van rapper Kimo, in de scene bekend om zijn vele MC-battles. Dinsdag blijven de instrumenten op stal en leren deelnemers hoe het is om met stemmen een band te vormen en harmonieën te zingen zoals OG3ENE en de Pentatonix.

De woensdag is speciaal voor pianisten. Zij duiken in de wereld van Ludovico Einaudi, een eigentijdse klassieke pianist, die onder andere de muziek voor de film Intouchables componeerde. Instrumenten kunnen donderdag mee voor een muzikale reis naar onder andere Cuba en Brazilië en vrijdag voor een gezellige  jamsessie rond het kampvuur op het strand in Cool.

Alle workshops duren van 13:00 uur tot 16:00 uur. Workshops kosten 16,50 euro, maar Cool-leerlingen betalen 11,50. Meer informatie en aanmelden op coolkunstencultuur.nl. (foto: Frits de Beer)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl