De Beddenrace Langedijk wordt definitief uitgesteld tot 2022. Die knoop heeft de organisatie van het evenement - SportEvents Langedijk - doorgehakt. De organisatie verwacht dat het evenement op zaterdag 27 augustus 2022 weer door kan gaan.

Volgens SportEvents Langedijk zijn er teveel onzekere factoren. Daardoor is het niet haalbaar om zaterdag 28 augustus een waardige editie neer te zetten, stelt de organisatie op de website. De snelgroeiende regelgeving en de oncontroleerbare toestroom van publiek op en rond het publiek zijn de belangrijkste redenen.

“De grootste uitdaging was hoe wij om moeten gaan met de grote toestroom van publiek. Wij zijn van mening dat Beddenrace Langedijk voor iedereen vrij toegankelijk moet zijn. Er zijn teveel onzekerheden om een waardige Beddenrace neer te zetten. En daarom hebben wij besloten geen enkel risico te nemen om de toekomst van Beddenrace Langedijk op het spel te zetten. Wij houden hoop dat wij volgend jaar een fantastische editie neer kunnen zetten,” stelt de organisatie.

De organisatie roept op om alsnog de bedden uit de schuur te halen, af te stoffen en zelf een rondje te Beddenracen, om de traditie in leven te houden. Voor trainingen zijn er de maandag- en woensdagavonden met Bedspecial in Schagen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl