Zaterdag rond 05:30 uur is een 27-jarige Heerhugowaarder bij het Strand van Luna aangevallen door twee jongens met messen. Het slachtoffer raakte gewond aan zijn hoofd en arm en moest naar het ziekenhuis om zich te laten behandelen. De broer van het slachtoffer laat weten dat hij weet wie de daders zijn. "Wij als familie willen graag gerechtigheid". Maandagochtend is aangifte gedaan.

Het slachtoffer fietste langs de voormalige discotheek toen twee jongens uit het niets tegen hem begonnen te schelden. Terwijl hij doorfietste riep de man wat terug, maar dat werd niet gepikt. Het tweetal kwam achter hem aan en wisten hem van zijn fiets te trekken. Een van de twee trok een groot mes en viel de fietser aan, ook de tweede man had een mes. De twee daders gingen er fietsend vandoor richting de Middenweg.

De daders waren allebei tussen de 17 tot 20 jaar oud. De een was licht getint, slank en tussen de 1,75 en 1,80m lang. Hij had lichte ogen en kroeshaar, en sprak Nederlands zonder accent, Hij droeg een korte zwarte jas met de capuchon op zijn hoofd en was weggefietst op een donkere opoe- of damesfiets.

De andere dader is blank, blond, rond 1,70m lang. Hij heeft een ingevallen gezicht, sprak Nederlands en had mogelijk een vlassig baardje. Hij droeg een korte donkere jas met capuchon op het hoofd, een lichtgrijs vest en een lichtgrijze joggingbroek. Ook deze dader reed op een donkere opoe- of damesfiets.

De politie zoekt mensen die meer over de steekpartij weten. Zij kunnen 0900-8844 bellen of anoniem 0800-7000. Het zaaknummer is 2021149178.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl