In Museum Broekerveiling is er deze zomer van alles te doen voor creatievelingen. Dinsdag 20 tot en met vrijdag 23 juli kan jong en oud 's middags een linosnede maken om een mooi kunstwerk mee te drukken. Ook zijn er op de meeste donderdagen knutselmiddagen.

Het maken van een linowerk is voor alle leeftijden en staat onder leiding van kunstlerares Rosina Loocks. Creatievelingen kunnen tussen 13:00 en 16:00 uur binnenlopen wanneer ze willen. "Laat je inspireren door de dingen die je hebt gezien tijdens je bezoek aan Museum BroekerVeiling. Maak je eigen Ode aan de Hollandse Groenten, bootje, veiling of iets heel anders!"

Ook zijn er tot en met 26 augustus op de meeste donderdagen knutselmiddagen. Tussen 13:00 en 16:00 uur kunnen kinderen onder begeleiding van vrijwilligers lekker knippen, plakken en kleuren om de mooiste creaties te maken.

De activiteiten zijn inbegrepen bij de toegangsprijs. De museumkaart wordt geaccepteerd en de coronaregels gerespecteerd. Meer op museumbroekerveiling.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl