Jordy Mol en Niamh Slattery van Triffis Alkmaar hebben in Den Bosch de limiet gesprongen voor WK Trampolinespringen. Ze kregen vier kansen en de springster uit Heiloo kwam twee keer ruim boven het vereiste puntentotaal. Jordy bleef drie keer ver onder zijn puntenrecord en nog verder van de limiet, maar het lukte dan toch in zijn laatste kans. Het tweetal moeten nog wel officieel door de gymnastiekbond worden aangewezen.

Het was voor de twee trampolinespringers nog zoeken naar de vorm. Ze hebben door de coronaregels maanden niet kunnen springen omdat Sportcomplex De Meent dicht was. Niamh was niet tevreden over haar uitvoeringen, maar ze heeft zich in ieder geval zonder problemen geplaatst.

Jordy gaf eerder nog aan dat hij boven zichzelf uit moest stijgen om de limiet te springen, maar dat niets onmogelijk was. Bij de eerste drie kansen bleef hij ver onder zijn eigen puntenrecord en nog verder van de limiet. Maar bij de vierde en laatste kans kreeg hij een goede oefening bij elkaar en nu mag hij zich gaan opmaken voor zijn eerste WK.

Clubgenoot Roel Teillers wist zich niet te plaatsen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl