Nooit eerder bezochten in de eerste zes maanden van het jaar zoveel gasten Outdoorpark Alkmaar. Na een jaar vol zorgen was buitenactiviteiten weer als eerste toegestaan en dat heeft Alkmaar Sport gemerkt. Deze goede vibe wordt tijdens de zomervakantie doorgezet met een gevarieerd programma neer te zetten, beginnend met een Zomerfeest op zaterdag 10 juli.

Dit jaar is het aanbod groter dan ooit. Tijdens de vakantie zijn er wekelijks allerlei activiteiten op woensdag- en vrijdagochtend voor jeugd van 8 tot 12 jaar. Denk aan teamspelletjes, boogschieten, klimmen en archery tag. Verder wordt het aanbod aan crossfit, ouder- en kindtrainingen en de Outdoorpark Kidsclub activiteiten voorgezet. Ook de Family Picnic gaat verder. Liefhebbers kunnen een picknicktafel en een rijkelijk gevulde picknickmand reserveren.

Het Zomerfeest op zaterdag 10 juli duurt van 10:00 tot 13:00 uur. Iedereen kan dan voor 5 euro vrij alle obstakels uitproberen of op het luchtkussen. Er zijn medewerkers die teamspelletjes begeleiden. Een combiticket om te zwemmen in de Hoornse Vaart kost 2 euro extra.

Meer op outdoorparkalkmaar.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl