De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen bij Cool in Heerhugowaard is van start. Er is weer een mooi programma met geweldige voorstellingen opgesteld. Kaarten voor onder andere Marc-Marie Huijbregts, Harrie Jekkers en The Dutch Eagles gaan hard, maar ook Simone Kleinsma, cabaret duo Yentl en de Boer en Igone de Jongh mogen in dit rijtje van hardlopers niet ontbreken.

Het nieuwe theaterseizoen zit bomvol voorstellingen. Karin Bloemen trapt donderdag 16 september af samen met de Old School Band. Zij brengt een ode aan onder andere Aretha Franklin en Amy Winehouse. The Dutch Eagles volgen haar op 18 september op met weergaloze gitaarsolo’s en meerstemmige samenzang. Tickets voor dit eerste theaterweekend gaan hard, dus wees er snel bij.

In het nieuwe seizoen is er gelukkig ook weer genoeg reden om te lachen, met Marc-Marie Huijbregts, Sanne Wallis de Vries, Ali B, Roué Verveer en Hans Dorrestijn. Maar ook Kirsten van Teijn, Harrie Jekkers en Dolf Jansen zorgen voor kramp in je lachspieren.

De succesvolle serie Nieuwe Lente met ‘kleine voorstellingen van grote artiesten’, krijgt ook in het nieuwe seizoen een vervolg met veertien voorstellingen van veelbelovende theatermakers, allen met een vaste lage toegangsprijs van 14,50 euro. Zo is er Joost Spijkers met zijn herkenbare en hilarische situaties in ‘Margreet heeft de groep verlaten’, en een duister en erotisch toekomstsprookje van La Isla Bonita. Ook is er circustheater van Panama Pictures, dans van LeineRoebana en magisch poppenspel van Wensley Piqué. Een passe-partout voor alle veertien voorstellingen kost 110 euro.

Cool ziet de ontwikkelingen rond corona met vertrouwen tegemoet en verkoopt weer kaarten voor stoelen naar keuze. Mochten de maatregelen dit toch niet toelaten, dan geldt een annuleringsbeleid met keuze uit restitutie of een digitaal tegoed. Meer op coolkunstencultuur.nl. (foto: Richard Terborg)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl