In het najaar start de verbouwing van het alom bekende café-restaurant Het Gulden Vlies aan de Koorstraat, die vorig jaar februari, een maand voor de uitbraak van de corona-pandemie, al werd aangekondigd.

Dat meldt horecaondernemer Remco de Boer aan de Alkmaarsche Courant. Hij runt samen met zijn compagnon Daan Touw al café De Koning op de Platte Stenenbrug. De plannen zijn sinds vorig jaar niet gewijzigd.

De vastgoedondernemers Ed Bregman en Nico Zuurbier kochten het pand in december 2019 van de uitbaters Jeroen en Christie van Duin. De Boer en Touw richten zich op de begane grond van het pand. Op de hogere verdiepingen komen appartementen.

Bij de rigoureuze verbouwing wordt het pand compleet gestript en opnieuw ingericht. De keuken gaat naar beneden. Ook de buitenkant krijgt een ander aanzien. De witte gevelpleister gaat eraf, zodat de oorspronkelijke stenen weer zichtbaar worden.

De naam ’Gulden Vlies’ verdwijnt. Volgens  de nieuwe uitbaters hoort een nieuwe naam bij het nieuwe horecaconcept. Wat die naam wordt, blijft nog even geheim.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl