Streekstad Centraal

Kinderen uit Koedijk en Daalmeer kunnen deze meivakantie meedoen aan leuke en gratis sportactiviteiten in hun eigen wijk. Donderdag 29 april wordt afgetrapt met sportclinics buiten bij Sportpark Groene Voet. De clinics vinden plaats van 14:00 tot 16:00 uur en zijn voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar. Dinsdag 4 mei wordt deze sportdag nog eens over gedaan.

Zaterdag 1 mei organiseert SV Koedijk met de sportregisseur Yuri  Cornelisse van Alkmaar Sport een sport- en speldag. Kinderen van 8 tot en met 10 jaar kunnen in de weer tussen 10:00 en 12.00 uur en kinderen van 11 en 12 jaar van 13:00 tot 15:00 uur. Voor drinken en wat te eten wordt gezorgd, maar een bidon meenemen is wel handig. Aanmelden is nodig en kan via alkmaarsport.nl/sportenspel.

De sportmiddag bij De Groene Voet bestaat uit clinics judo, show dans, padel, korfbal en karate. De organisatie is in handen van de sportregisseur, CSV Celeritas, Sportinstituut Tom van der Kolk en TPC Daalmeer. Ook hier wordt voor drinken en wat te eten gezorgd. Aanmelden gaat via alkmaarsport.nl/groenevoet.

Ouders mogen niet blijven kijken. (foto: Alkmaar Sport)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl