Streekstad Centraal

"Helaas hebben we geen goed nieuws te melden. Indian Summer Festival kan in 2021 niet plaatsvinden",  meldt de organisatie. "We vinden dit ontzettend jammer en hadden net als jullie gehoopt dat we elkaar deze zomer eindelijk weer konden zien op het Geestmerambacht. De afgelopen tijd werd het echter steeds duidelijker dat eind juni nog té vroeg is om Indian Summer Festival te organiseren op de manier zoals je die van ons gewend bent."

De ISF-organisatie heeft gekeken of verplaatsing mogelijk was, maar nee. Er is dan ook al een nieuwe datum geprikt in 2022. Het festival zal zaterdag 25 juni plaatsvinden en de Camping Weekender van vrijdag tot en met zondag. Alle tickets die gekocht zijn via Eventim blijven geldig. Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan een 'superdik' programma. Er wordt niet grotendeels geschoven zoals voor dit jaar; het wordt van de grond af opgebouwd.

"We willen jullie ontzettend bedanken voor het vertrouwen in ons en hopen dat jullie je ticket willen houden voor volgend jaar. We beloven je nu al dat Indian Summer 2022 legendarisch wordt!", aldus de immer nog strijdlustige feestmakers. "Wij hebben nu al ontzettende knaldrang om met jullie dan eindelijk in alle vrijheid te feesten."

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl