Streekstad Centraal

Goed nieuws in deze donkere tijden voor de sport: Le Champion heeft een driejarig contract getekend met Bioracer om samen op te trekken bij de organisatie van de fietsevenementen van het Alkmaarse sportbedrijf. Le Champion is blij dat het sportkledingmerk zich verbindt, juist in deze moeilijke tijd. "Zodra er weer samen gefietst kan worden staan we te springen om met elkaar fietsers weer in beweging te brengen."

Op gepaste afstand tekenden Le Champion-directeur Ron van der Jagt en Martijn Lust en Jeroen de Vries van Bioracer donderdag de overeenkomst voor co-sponsoring van onder andere de Egmond-Pier-Egmond, Omloop van Zandvoort, Ronde van Noord-Holland, Ronde van de Westfriese Omringdijk en Saxo Bank Dam tot Dam FietsClassic.

De missie van Bioracer sluit goed aan bij Le Champion, die ook altijd bezig is om de evenementen van A tot Z te innoveren. "We zijn blij dat we in Bioracer een partner hebben gevonden, waarmee we vooruit kunnen in de toekomst", aldus Ron van der Jagt. “Als we later dit jaar weer in actie komen dan kunnen we bouwen op een goede sponsor.”

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl