Streekstad Centraal

Tijdens de Landelijke Opschoondag werd door gemeenten Langedijk en Heerhugowaard een fotowedstrijd gehouden waarbij drie taarten met daarop de afbeelding zouden worden weggeven. Onlangs ging wethouder Nils Langedijk langs bij een van de winnaars. De familie Bos had maar liefst twee zakken zwerfafval verzameld en hiervan een selfie op sociale media geplaatst. “Een terechte winnaar van de fototaart”, vindt Langedijk.

De fototaart wonnen ze vooral door hun leuke foto, maar ook omdat de familie Bos het hele jaar door zwerfafval raapt. Het zijn dus echte Zappers, kort voor Zwerfafvalpakkers. De taart werd met blijdschap in ontvangst genomen door de jongste Zappers van het gezin. "Welverdiend!"

Een van de andere winnaars was Lotte Verhagen uit Heerhugowaard. Wethouder Annette Groot ging eerder al langs bij de jonge Zapper om haar fototaart te overhandigen. Ze had ‘heel veel zwerfafval’ geraapt en ze vindt het belangrijk dat mensen stoppen met afval op straat gooien en dat iedereen helpt met rapen. (foto: gemeente Langedijk)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl