Streekstad Centraal

De politie van Alkmaar heeft nog geen verdachte kunnen aanhouden voor het vuurwapengeweld in de buurt van de Strooijonkerstraat in Alkmaar, op bedrijventerrein Overdie. Er zijn volgens de politie wel diverse tips binnengekomen en er zijn camerabeelden opgevraagd. Bij het incident raakte een 37-jarige man uit Schagen gewond. Hij sliep in een bedrijfspand toen hij werd beschoten. Hij kon ontkomen en sloeg alarm.

De Alkmaarse politie riep getuigen op zich te melden van de schietpartij die in de nacht van donderdag op vrijdag plaatsvond. Rond 01:15 uur belde een gewonde man uit Schagen aan bij bewoners van de Uitenboschstraat. Hij vertelde dat hij kort daarvoor beschoten was op de Strooijonkerstraat en was weggerend. De politie werd gebeld, die daarop tevergeefs een zoektocht naar de schutter instelde. Het 37-jarige slachtoffer is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie verwelkomt nog steeds nieuwe informatie. De politie is bereikbaar via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl