Streekstad Centraal

Stichting Sport-Z is deze maand bij Outdoorpark Alkmaar gestart met een programma voor jeugd en jongeren, die moeite hebben mee te komen bij gewone sportactiviteiten. Elke zaterdag staan er bij ‘Sport & Outdoor’ andere sporten en spellen op het programma, variërend van boogschieten tot balspelen, tik-spelletjes en estafettevormen.

Van 11:00 tot 12:00 uur zijn er trainingen voor jeugd van rond 8 tot 26 jaar met een verstandelijke beperking en voorafgaand van 10:00 tot 11:00 uur trainingen voor jeugd van ongeveer 8 tot 14 jaar die op een andere manier buiten de boot valt.

Sport-Z richt zich op doelgroepen die behoefte hebben aan net een beetje extra begeleiding. Bij de sport- en beweegactiviteiten staan het beleven van plezier en vergroten van sociale contacten centraal. De nieuwe sportgroep is ontstaan door een combinatie van omstandigheden. Het vanwege corona ‘verplicht’ buitensporten beviel uitstekend bij de al bestaande groep sporters en daarnaast was er ook interesse van potentiële nieuwe deelnemers.

Wie interesse heeft kan drie gratis proeflessen volgen. Daarna kosten de lessen 45 euro per tien weken. Aanmelden en meer info via sport-z.org/sportoutdoor.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl