Streekstad Centraal

De Avond4daagse van Alkmaar staat losjes op de agenda geprikt ergens tussen 29 maart en 30 juni, maar Alkmaar Sport gaat er al vanuit dat het wandelevenement niet op ouderwetse wijze door kan gaan. Wel is de Alkmaarse editie aangemeld voor de 'Home Edition' en liggen daarvoor "een aantal leuke plannen op de plank". Bovendien kunnen wandelaars een van de routes sinds kort vinden aan de hand van rode stoeptegels.

In de voorjaarsvakantie heeft Alkmaar Sport in samenwerking met Stadswerk072 een wandelroute van 5 kilometer uitgezet, gemarkeerd met stoeptegels. De rode route leidt onder andere door Oudorp en langs de Noorderkade, en is één van de routes die normaliter tijdens de Avond4daagse gelopen wordt. Het is een rondje dus overal is in te stappen.  Op dit moment moet bij het Ringersplein wel even een stukje omgelopen worden vanwege de werkzaamheden. Meer op alkmaarsport.nl/stoeptegelroute.

Het permanent vastleggen van de Avond4daagse route is een project wat is opgenomen in het Alkmaarse Maatschappelijk Sportakkoord. Door corona was er wat vertraging, maar nu ligt ie er.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl