Streekstad Centraal

De Dierenambulance Noord-Kennemerland (DANK) heeft twee gloednieuwe ambulances gekregen van de Dierenbescherming. De oude wagen was minstens 11 jaar oud en gaf volgens de coördinator steeds meer problemen. Zij en de andere medewerkers kunnen hun geluk niet op: "Er zitten allemaal nieuwe snufjes op!"

De ambulances werden donderdagmiddag afgeleverd en voor de gelegenheid hadden medewerkers ballonnen en slingers opgehangen: "Het is echt helemaal geweldig! Ze zijn net gebracht en we zijn er zo blij mee. Onze grootste wens is uitgekomen. Deze ambulances zien er echt gelikt uit", vertelt de coördinator aan mediapartner NH Nieuws.

De oude wagen werd geleased en is meteen meegenomen. "We hadden 'm al jaren en hij had 400.000 kilometer op de teller. Hoog tijd voor vervanging dus! Nu rijden we in dezelfde auto's als bijvoorbeeld in Flevoland, dus we kunnen het veel beter op elkaar afstemmen. We hebben net een proefrondje gemaakt en hij rijdt heel heel goed."

Het zijn sowieso mooie dagen voor DANK. Zo heeft de dienst een nieuwe couveuse gekregen om dieren lekker warm te houden, kon onder andere een vosje weer vrijgelaten worden in Bergen, en is een klein zeepaardje gered en overgebracht naar het zeeaquarium in Bergen. (foto: NH Nieuws)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl