Streekstad Centraal

De gemeenteraad vergadert donderdag gewoon in dorpscentrum De Blinkerd in Schoorl. Het aanvangstijdstip is tweeënhalf uur vervroegd naar 17:00 uur en de vergadering sluit uiterlijk om 20:00 uur. Daarna hebben alle raadsleden een uur om tijdig thuis te komen voordat de avondklok ingaat.

Waar de meeste gemeenteraden inmiddels digitaal vergaderen tijdens de donkerste dagen van de coronapandemie, houden Alkmaar en Bergen vast aan fysieke bijeenkomsten. Het is een besluit dat het presidium dinsdag heeft genomen, waarin alle fracties vertegenwoordigd zijn.

Op de agenda staat onder meer de vaststelling van het nieuwe bestemmingsplan voor het Watertorenterrein, waar omwonenden nu luidruchtig tegen protesteren. Maar publiek is niet welkom in Schoorl. Belangstellenden kunnen de vergadering volgen via de livestream op de website van de gemeenteraad.

De gemeente laat alvast weten dat de raadsvergadering op 9 februari, waar Commissaris van de Koning Arthur van Dijk de profielschets voor de nieuwe burgemeester komt ophalen, ook in De Blinkerd zal plaatsvinden. Die begint om 18.00 uur.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl