Streekstad Centraal

Een slechte start van het jaar voor Wieteke van de Reep uit Alkmaar: van de auto waar ze in wilde trouwen is sinds de jaarwisseling weinig meer over. Aan het begin van de nacht werd een ruitje ingetikt en later brandde de oude Daf volledig uit. Toen ze foto's zag wist ze meteen: "Dit is Pieter". Want zo noemde ze de auto.

De auto was van de aanstaande van Wieteke en een vriend van hem. "Ze wilden daar een rally naar Mongolië in rijden. Maar uiteindelijk hebben ze daar toch een andere auto voor gekocht." Wieteke en haar vriend hebben de auto sindsdien in gebruik.

"Gisteravond kregen we al een bericht van de politie dat een raampje ingetikt was. We waren van plan die vandaag af te plakken." In juni trouwt Wieteke en de auto zou een rol krijgen: "We wilden erin rijden maar hem ook op een mooie plek neerzetten bij de Gasfabriek, waar we gaan trouwen."

Wietske gaat nog langs bij de politie in de hoop dat er beelden zijn van het moment dat de auto in brand werd gestoken. Inmiddels heeft een voor hen nog onbekende via Facebook aangeboden hen te rijden in zijn auto, een Volvo Amazon. "We hebben contact gehad en we gaan kennismaken."

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl