Streekstad Centraal

Een Alkmaarse vrouw is woensdagochtend vroeg met grote moeite aangehouden en ingesloten, nadat ze haar huisraad naar buiten gooide en bij toenadering maar niet kalmeerde. De vrouw bleek bipolair te zijn en had vermoedelijk speed gebruikt. "Geen goede combinatie. Helemaal bezweet en nu al spierpijn", Twitterde wijkagent Bas Wijnen, toch geen kleine jongen.

Rond 04:00 uur kreeg de politie melding dat een bewoonster van de Grote Beerstraat haar huisraad naar buiten gooide en voor overlast zorgde. Toen agenten aankwamen probeerden ze de vrouw, die ook in haar woning spullen had vernield, te kalmeren en naar binnen te krijgen. "Maar dat lukte niet. Ze reageerde heel agressief en dreigend, en ze schold de agenten uit. Toen is de vrouw aangehouden", licht politiewoordvoerder Wendy Boudewijn toe. "Bij haar aanhouding verzette ze zich hevig... schoppen, knijpen...."

Ook onderweg naar het politiebureau en tijdens haar insluiting bleef de vrouw zich maar verzetten. Voor de veiligheid van de agenten en haarzelf, is ze ontkleed en in een papieren scheurpak gehesen. Wat er verder met haar gaat gebeuren is nog niet duidelijk.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl