Streekstad Centraal
00:00
55
00:00

Het personeel van lunchroom Brownies en DownieS in Alkmaar wenst je een vrolijke en muzikale Kerst. Afgelopen week maakten ze met z'n allen namelijk een echte kerstclip. Dansend en rappend vertellen ze het verhaal van Super Sjaakie die het kerstfeest weet te redden.

Jeremy (22) en kok Thomas (25) schreven de songtekst en rappen als volleerde artiesten. Maar eigenlijk hebben alle werknemers een hoofdrol in de clip. Ze hopen vooral dat ze iedereen kunnen opvrolijken met de kerstrap. "Dat mensen blij en vrolijk worden als ze het horen", hoopt Jeremy. "En een beetje gaan dansen en swingen."

Bij Brownies en downieS werken mensen met een beperking. Nu de horeca gesloten is, is er ruimte om andere dingen tijdens de dagbesteding te doen. "We zijn super trots op iedereen", zegt eigenaresse Inez Noordermeer. "Er is genoeg negativiteit, dus dit is ons portie positieve energie waar de hele wereld, euh... Alkmaar, van kan meegenieten."

"Kijk naar deze mooie mensen. Ze verdienen in het licht te staan." Het maken van een videoclip smaakt overigens naar meer. Een volgend project zit al in de pijplijn: een kookvlog vanuit de keuken van het lunchcafé.

Bekijk hier de complete videoclip.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl