Streekstad Centraal
00:00
55
00:00

Vier restaurants in Bergen en Schoorl hebben kerstmannen en elfjes ingeschakeld om hun kerstmenu's per arrenslee af te leveren. Tientallen bestelde diners gingen zo de gemeente rond. Voor Audrey en Henk Wokke uit Bergen was er speciale aandacht. Het stel heeft een extra zwaar jaar achter de rug, en kreeg de maaltijd namens de horeca-ondernemers gratis aangeboden. "Ontzettend lief dat zoveel mensen aan me denken."

Audrey Wokke kon met een aantal familieleden genieten van gerechten van Fabels Eten en Drinken, Bergen Binnen, Bistronomie ’t Parkje en restaurant Merlet. De horecaondernemers initieerden deze bezorgservice, om wat gezelligheid in Bergen te creëren in deze lastige tijd. "Je kan de maaltijden bestellen en dan komen wij ze brengen", aldus kerstman en Fabels-eigenaar André Rzepka. De eerste stop was bij de Audrey en Henk Wokke. Oma Audrey de deur open en keek hem met grote ogen aan. "Wat ontzettend lief dit."

De kerstdagen zijn voor Audrey dubbel: ze kon na quarantaine voor het eerst weer met haar kleindochters samen zijn, maar ze wacht ook in spanning op de uitslag van een kankeronderzoek. "Ik heb net een biopt heb gehad, dus hopelijk is die uitslag goed."

Audrey verdient deze verrassing, vinden de Bergense horecaondernemers. André: "Ze stuurt bovendien een vrijwilligersorganisatie aan in het dorp en doet veel voor de rolstoelbus. Ze is onwijs belangrijk voor ons."

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl