Streekstad Centraal
00:00
55
00:00

De bewoners van Villa Odessa aan de Poelenburgerlaan in Aagtdorp, die vorige week donderdag in hun eigen huis doelwit waren van een gewapende overval, hebben een beloning uitgeloofd van 25.000 euro voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding van de daders.

Gerard Wuite van Wuite Recherche bevestigt tegenover Duinstreek Centraal dat zij zijn ingeschakeld door de slachtoffers van de woningoverval, en dat zij ook de beloning hebben uitgeloofd. Het particulier recherchebureau heeft een video verspreid van de beelden van beveiligingscamera's die donderdagavond zijn vastgelegd. Daarop zijn gemaskerde mannen te zien die het huis naderen en na de overval wegvluchten.

Volgens de video was de vrouw donderdagavond alleen thuis met haar kinderen. Daar heeft een dader de vrouw en de kinderen onder schot gehouden en gegijzeld. Ondertussen doorzocht de andere dader de woning.

Een van de overvallers heeft de vrouw in het bijzijn van haar kinderen ernstig verwond door haar met zijn pistool in het gezicht te slaan. Zij vertrokken daarna met een geldbedrag in onbekende richting. De indruk bestaat dat het om jonge daders gaat, circa 17 jaar. Ze hebben een gemiddeld postuur en droegen bivakmutsen. Een dader had tijdens de overval een rugtas bij zich.

De politie kwam met veel eenheden ter plaatse en startte een grote zoekactie in de omgeving. Voor de verwondingen van de vrouw werd een ambulance opgeroepen.

De daders zijn nog spoorloos. Detective Gerard Wuite zegt samen op te trekken met de politie. Getuigen en tips zijn welkom bij Wuite Recherche op 0229-247758.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Streekstad Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@streekstadcentraal.nl